Hemligheter är roliga!

Det drar ihop sig till födelsedag för min äkta hälft. I morgon smäller det. Dels fyller hon år och dels blir det fest, kul värre. Redan i kväll kommer dock tjocka släkten för en mer traditionell uppvaktning så hon är hemma nu och förberder detta. Notera att det var på eget initivativ hon gör det.

Vad hon inte vet är vad hon kommer att få. Självklart kan man tycka och så är det väl. Men visst är det roligt att gå och bära på hemligheter (positiva sådana vill säga....). Att kunna lägga något ord här och var som kan antyda att vad det handlar om utan att man avslöjar hemligheten. Nästan samma känsla som när man lekte med elden i 5-års åldern. Farlig nära en skogsbrand men ändå under kontroll.

Nästa steg i hemlighetsmakeriet är ju själva avslöjandet av den. Hur når man högst effekt, hur får man till en riktigt bra överraskning? Det räcker ju inte med att personen blir glad, det måste ju ske med lite finess tycker jag.

Har i detta fall en fundering på att göra det som en trestegsraket där olika bitar presenteras efter hand för att slutligen bilda en helhet. Det tvingar "offret" att tänka, fantisera och hoppas. Själva avslöjandet blir då en del av själva presenten. Hur har ni gjort? Vad har ni lyckats bra med och när föll det platt?

Man har ju bara en chans så nu måste jag nog förbereda de sista detaljerna. Vi får se hur uppskattat avslöjandet blir och hur själva presenten mottas.

Ta hand om dig, det är ingen annan som gör det åt dig!


Kommentarer
Postat av: kicki

Detta skall bli spännande att följa...syns imorgon kväll.

2009-08-14 @ 14:29:05
URL: http://kickilettenstrom.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha... Klart du ska visa frugan bloggen :)

Grattis på hennes födelsedag från mig!



Kul att du kikade förbi.

//Sara

2009-08-14 @ 16:06:00
URL: http://katterochpasta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0